Maaltijd Warm


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 1 januari 2018 tot en met 31 december 2019. De eerstvolgende keer is op 15 januari 2019 12:00

  • Locatie: Het Venster
  • Toekomstige data:

Voor wie het bereiden van een warme maaltijd zelf niet (meer) lukt of voor wie het gezellig vindt om samen te eten, verzorgt Het Venster de warme maaltijd. Goed blijven eten draagt bij aan welzijn thuis. Vijfmaal per week kan de warme maaltijd gebruikt worden in het dienstencentrum van Het Venster.

Vanaf 10.30 uur is de inloop met koffie of thee.Op de dinsdag en de donderdag worden er vanaf 11.15 uur met elkaar psalmen en gezangen gezongen. De warme maaltijd zelf wordt genuttigd van 12.00 –  13.00 uur. De maaltijd wordt begonnen met gebed en afgesloten met Bijbellezen en dankgebed.

Wie alleen voor de warme maaltijd komt, dient uiterlijk om 11.50 uur aanwezig te zijn.

Eigen bijdrage

De eigen bijdrage voor de warme maaltijd is € 6,00 per keer. Dit bedrag kan contant worden voldaan. Ook kunnen er maaltijdbonnen gekocht worden voor eigen gebruik of om cadeau te geven.

Aanmelden

Opgeven kan tot uiterlijk één werkdag voor de dag waarop men wil deelnemen aan de warme maaltijd, voor 12.00 uur. Opgave kan via onderstaand opgaveformulier of door te bellen naar Het Venster.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world