Maaltijd Warm


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 1 januari 2021 tot en met 30 december 2022. De eerstvolgende keer is op 1 december 2022 12:00

  • Locatie: Het Venster
  • Categorieën:
  • Toekomstige data:

Voor wie het gezellig vindt om samen te eten of wanneer het bereiden van een warme maaltijd zelf niet (meer) lukt, verzorgt Het Venster de warme maaltijd. Goed blijven eten draagt bij aan welzijn thuis. Vijfmaal per week kan de warme maaltijd gebruikt worden in het Het Venster.

De warme maaltijd zelf wordt genuttigd van 11.45 –  13.15 uur. De maaltijd wordt begonnen met gebed en afgesloten met Bijbellezen en dankgebed. Er wordt niet gezongen. Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen aan de maaltijd. Klik hier voor de richtlijnen van Het Venster in verband met het Coronavirus.

Eigen bijdrage

De eigen bijdrage voor de warme maaltijd is € 6,50 per keer. Dit bedrag kan contant worden voldaan. Ook kunnen er maaltijdbonnen gekocht worden voor eigen gebruik of om cadeau te geven.

Aanmelden

Op dit moment is spontaan opgeven voor de maaltijd helaas niet mogelijk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Geusje van de Werfhorst.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world