Schuldhulpmaatje

Gratis betrouwbare hulp bij geldzorgen en schulden

Samen lukt ’t, dat is waarin wij geloven bij SchuldHulpMaatje. Zeker als je in de schulden zit, heb je iemand nodig die in je gelooft en je helpt. Zonder te oordelen, maar die gewoon met je aan de slag gaat om weer financieel orde op zaken te stellen. Onze maatjes doen dat.

Onze aanpak richt zich erop om mensen met financiële problemen in een zo vroeg mogelijk stadium te bereiken. Dat voorkomt dat schulden onnodig oplopen. SchuldHulpMaatje biedt hulp met getrainde vrijwilligers. Onze gecertificeerde Maatjes begeleiden en ondersteunen mensen met financiële problemen. We nemen ze niet de verantwoordelijkheid uit handen. Ons doel is: de hulpvrager helpen naar een gezonde financiële huishouding, zodat iemand het zelf kan. Onze vrijwilligers zien de mensen achter de cijfers, de schaamte achter de schulden. We doen dit vrijwilligerswerk, omdat we rotsvast geloven in de optelsom van samen sterk. Omdat we geloven dat het kan. Samen lukt ‘t.

Heb je geldvragen, geldzorgen of problemen met schulden? En kun je daarbij hulp gebruiken van een maatje? Neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie over schuldhulpmaatje; www.schuldhulpmaatje.nl

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world