Het Venster zoekt enthousiaste vrijwillige sportcoaches!

Heeft u al goede voornemens voor 2022? Het Venster is het project ‘Beweeg mee’ gestart. ‘Beweeg mee!’ is een project voor jong en oud waarbij je uw individuele sportaanvraag kunt indienen bij Het Venster. U wilt bijvoorbeeld wekelijks met iemand gaan fietsen, zwemmen, hardlopen of wandelen. Misschien lijkt het u leuk om met iemand een specifieke sport te beoefenen, zoals volleybal, tennis of badminton. Of u zoekt iemand die specifieke oefeningen met u wilt doen, zoals oefeningen op de stoel. Gewoon bij u thuis! Het kan ook zijn dat u het juist een drempel vindt om uzelf aan te melden bij een sportvereniging en bent u op zoek naar iemand die de eerste paar keren gezellig met u mee gaat. Het kan allemaal! Na het indienen van uw aanvraag zal een welzijnsconsulent van Het Venster de aanvraag met u doornemen en op zoek gaan naar een vrijwilliger die bij u past. Is de vrijwilliger gevonden? Dan wordt deze aan je voorgesteld en kan het sporten beginnen. U sport dan met een vaste vrijwilliger op een moment waarop het u uitkomt.

 

Het Venster is voor dit project op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Als vrijwillige sportcoach motiveert en stimuleert u iemand bij het bewegen. Samen met de aanvrager maakt u een afspraak op een vast moment waarop u de sport gaat beoefenen.

Heeft u een passie voor sporten en bewegen? Beoefent u een bepaalde sport en vindt u het leuk om iemand daarvoor enthousiast te maken? Meld u dan snel aan als vrijwillige sportcoach via: j.loedeman@hetvenster-nunspeet.nl of via (tel.) 0341-257242

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world