Stichting Vrienden van Het Venster

Het Venster heeft veel ambities en heeft daarvoor regelmatig te weinig geld. Om die reden is een aparte stichting opgericht: Stichting Vrienden van Het Venster. Deze Vrienden voorzien Het Venster van extra geld, wanneer daar een goede reden voor is. De stichting heeft een eigen bestuur, is geregistreerd als ANBI (aftrekbaar voor de inkomstenbelasting) en organiseert diverse activiteiten. Klik hier voor meer informatie over Stichting Vrienden als ANBI-instelling.

Activiteiten

Boekenmarkten (soms met kleedjesmarkt), Donateursacties, Oliebollenverkoop, Venstermarkt, Worstverkoop.
Heeft u een leuk idee en/of wilt u actief bijdragen aan een activiteit, meld u dan aan bij Het Venster: (0341) 25 72 42.

Word donateur!

Wilt u het werk van Het Venster steunen? Download hier de machtigingskaart.

Legaat of erfstelling

Heeft u wel eens overwogen om Stichting Vrienden van Het Venster op te nemen in uw testament? U kunt dit doen door middel van een legaat of een erfstelling. Een legaat is een vooraf bepaald bedrag of object van waarde. Met een erfstelling bepaalt u dat Stichting Vrienden van Het Venster, alleen of samen met anderen, erfgenaam van uw nalatenschap wordt. Een testament wordt opgemaakt door een notaris. Omdat Stichting Vrienden van Het Venster een ANBI is, komt uw legaat of nalatenschap volledig terecht bij Het Venster.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world