Vrijwillige medewerkers

Vrijwillige medewerkers zijn voor Het Venster onmisbaar om een breed aanbod van diensten en activiteiten te kunnen bieden. Op dit moment zijn er ruim 400 vrijwillige medewerkers actief voor de bewoners van de gemeente Nunspeet. Zij helpen mee om het welzijn thuis te bevorderen. Belangeloos zetten zij zich in om de (soms kwetsbare)  medemens te ondersteunen in de thuissituatie.

Vrijwilligerswerk bij Het Venster is erg divers. Van gastheer-/vrouw in het dienstencentrum tot hulpverlener bij terminale zorg thuis of koker (m/v) van maaltijden. De vrijwillige medewerkers zijn zowel binnen als buiten het dienstencentrum actief.

Vrijwilligersbrochure

Speciaal voor de vrijwilligers heeft Het Venster een specifieke vrijwilligersbrochure ontwikkeld waarin onder andere de gedragscode staat. Verder wordt algemene informatie over Het Venster gegeven en staat te lezen wat van de vrijwillige medewerker verwacht wordt. Ook handvatten worden hierin aangereikt om het vrijwilligerswerk op zo’n manier te doen dat de hulpvrager geholpen is en de hulpgever niet overbelast raakt. Klik hier om de brochure te lezen.

Aanmelden

Het Venster is vanwege de grote hulpvraag blijvend op zoek naar vrijwilligers. Bent u of ben jij geïnteresseerd, neem dan vrijblijvend contact op met Het Venster. Neem hier een kijkje bij onze vacatures.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world