In gesprek met de burger over palliatieve zorg

In november 2021 en in juni 2022 is er een avond geweest met als titel: “In gesprek met de burger”. Op die avonden is er een presentatie gegeven over de palliatieve fase, oftewel de laatste levensfase en wat je daarin tegen kan komen.  Wij willen deze bijeenkomsten graag voortzetten. We merken dat het in een behoefte voorziet en tegelijkertijd blijft het een moeilijk gespreksonderwerp.

In gesprek met de burger

Het Venster en Hospice De Regenboog nodigen u graag uit voor een informatiebijeenkomst waarin dieper wordt ingegaan op  de verschillende fasen van de palliatieve zorg: de ziekgerichte zorg, de symptoomgerichte zorg en de zorg in de stervensfase. Twee verpleegkundigen die veel kennis hebben van de palliatieve fase en werkzaam zijn in het Hospice en bij Care for Cancer gaan u uitleg geven over deze verschillende  fasen van  de palliatieve zorg en de behandeling die daarbij past. De avond wordt gehouden op 8 november in Het Venster: Elburgerweg 15 in Nunspeet.

 

Het programma is als volgt:

17.30 – 18.15 uur             Maaltijd

18.30 – 19.15 uur             Presentatie door Jolanda Dekker en Korine Lans

Beiden zijn palliatief verpleegkundige

19.15 – 19.30 uur             Gelegenheid voor het stellen van vragen en afsluiting

 

Aan deze avond zijn geen kosten verbonden. Opgeven kan t/m dinsdag vrijdag 4 november via het mailadres: info@hospicenunspeet.nl

We hopen u te ontmoeten!

Jolanda Dekker en Korine Lans (Hospice De Regenboog)
Gerdine van Engelen en Krista van Zuijlen (Het Venster en Steunpunt Mantelzorg)

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world