Maaltijd Thuis – voor wie liever thuis warm eet

Soms lukt het niet meer om zelf een warme maaltijd te bereiden. Of het kost u teveel energie. Natuurlijk kunt u vijfmaal per week de warme maaltijd gebruiken in het dienstencentrum van Het Venster. Maar misschien laat u liever een maaltijd thuis bezorgen. Dat kan!

Koelvers maaltijden

Voor wie de maaltijd thuis wil gebruiken, biedt Het Venster de mogelijkheid van de bezorging van een koelvers maaltijd. Het Venster werkt samen met twee aanbieders van koelvers maaltijden, namelijk met Oma Jet en Tante Mina en Uitgekookt.

Oma Jet en Tante Mina

De maaltijden van Oma Jet en Tante Mina worden op maandagmorgen bezorgd. De maaltijden zijn 7 dagen in de koelkast houdbaar en worden bereid zonder kunstmatige conserveer-, kleur-, geur- of smaakstoffen. De maaltijden kunnen ook een maand in de diepvries worden bewaard. U kunt ze opwarmen in de oven, een pan of magnetron op een moment waarop het u uitkomt.

Hieronder vindt u de prijzen voor de maaltijden van Oma Jet en Tante Mina:

 • Hoofdmaaltijd
  Klein: € 6,65
  Normaal: € 6,95
  Groot: € 7,25
 • Voor- en nagerechten variëren in prijs.

De aanmelding voor de maaltijden van Oma Jet en Tante Mina verloopt via Het Venster.

Uitgekookt

De koelvers maaltijden van Uitgekookt worden op twee momenten in de week thuisbezorgd.

Voor de koelvers maaltijden van Uitgekookt gelden de volgende prijzen (vanaf 1 januari 2019):

 • Hoofdmaaltijd standaard à € 6,65
 • Hoofdmaaltijd luxe à € 8,34
 • Soep à € 1,99
 • Toetje v.a. € 1,25
 • Bijgerecht v.a. € 1,99

Klik hier voor een uitgebreide prijslijst.

De koelverse maaltijden zijn vetbeperkt en natriumbeperkt. Ook kunnen koelverse maaltijden besteld worden voor diabetes patiënten of degene die voorkeur hebben voor vegetarisch. De koelverse maaltijden, een keuze uit 20 maaltijden, worden op dinsdag- en/of vrijdagmorgen bezorgd en zijn vijf dagen houdbaar in de koelkast. Wie minimaal drie koelverse maaltijden bestelt, betaalt geen bezorgkosten (anders zijn de bezorgkosten € 1,99).

De koelverse maaltijden van Uitgekookt kunnen besteld worden via de website van Uitgekookt of door te bellen naar 085 040 60 65.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world