Mantelzorgwaardering

De gemeente Nunspeet vindt het belangrijk om mantelzorgers te waarderen voor en te erkennen in de zorg die zij bieden aan hun naaste. Elk jaar biedt de gemeente Nunspeet in november rond de Dag van de Mantelzorg een mantelzorgwaardering aan. Deze bestaat uit cadeaubonnen van 5 maal €10,- te besteden bij aangesloten lokale ondernemers in de gemeente. Iedereen die ingeschreven staat bij het Steunpunt Mantelzorg ontvangt eind oktober hierover nadere informatie van de gemeente.

Wilt u de waardering ontvangen? Dan moet u ingeschreven staan bij het Steunpunt Mantelzorg of u alsnog inschrijven. Uw gegevens uit de keukentafelgesprekken of vanuit de Sociale Verzekeringsbank (SVB) worden vanwege privacyoverwegingen niet automatisch doorgegeven aan Steunpunt Mantelzorg.

Voor meer informatie klikt u hier.

Bent u mantelzorger, maar heeft u zich nog niet ingeschreven bij het Steunpunt? Indien u zich vóór 10 november 2018 heeft ingeschreven bij het Steunpunt kunt u nog deelnemen aan de waarderingsronde van de Gemeente van 2018. Indien u zich inschrijft ná 10 november 2018 wordt u meegenomen in de erkenning van 2019. 

 

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world