Thuis Online

Steeds meer senioren maken kennis met tablets en smartphones. Waar de één nieuwsgierig is en het leuk vindt om nieuwe mogelijkheden te ontdekken, moet de ander een drempel overgaan tot het gebruik van deze moderne snufjes. Een wirwar aan mogelijkheden kan er voor zorgen dat alles u begint te duizelen en dat u er niet eens aan wilt beginnen. Toch is het de moeite waard om het gewoon eens te proberen, want ‘al doende leert men’ en ‘ervaring is de beste leermeester’ gelden ook op dit gebied!

Het is ook zo; een tablet of smartphone kent eindeloze mogelijkheden. Wist u dat we deze mogelijkheden ook kunnen beperken? Misschien gaat uw interesse alleen uit naar het beluisteren van kerkdiensten of het videobellen met uw kinderen of kleinkinderen? Of misschien bent u meer van een potje Rummikub of Scrabble? Het kan allemaal! Door gericht naar uw interesses te kijken, heeft u een tablet die speciaal naar uw interesses is ingericht. Hierdoor wordt het leren omgaan met de tablet leuk. U leert in stapjes datgene wat u interesseert!

Natuurlijk hoeft u het niet alleen te doen. Het Venster biedt tablets (met of zonder internetabonnement) te huur aan waarbij we u stap voor stap op weg helpen. Komt u er niet helemaal uit? Dan kijken we gewoon met u mee. Bevalt de tablet u niet? Dan komen we uw tablet gewoon weer ophalen. Op die manier kunt u op uw eigen tempo onderzoeken of een tablet of smartphone iets voor u is.

Aanmeldkosten (eenmalig)€ 12,50
Huur tablet p.m.€ 7,50
Huur tablet, incl. internetabonnement (5G), onbeperkt bellen en sms’en€ 22,50
Optioneel extra internet (5G)€ 12,50

Klik hier voor de flyer.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world