Update Corona nav persconferentie 3 november

Het Venster reageert op persconferentie premier Rutte

Alle diensten, clubs en activiteiten bij Het Venster zijn Corona-proof.
Toch hebben we na de persconferentie van 3 november j.l. besloten om van 5 t/m 18 november de clubs en de recreatieve activiteiten stil te leggen. Dit geldt ook voor de weeksluiting en de verenigingsavond van de jongeren van Eljakim.
Uitdrukkelijk wordt een uitzondering gemaakt voor de maaltijden in het dienstencentrum, trainingen, de gespreksgroep over Corona en de tabletcursus in Coronatijd. Alle overige hulp- en dienstverlening gaat door.

Wat is actueel?!

 1. Het bezoeken van burgers – door vrijwilligers en/of maatschappelijk werkers – gaat door. Waar telefonisch contact verantwoord is, wordt hiertoe besloten.
 2. De inzameling voor de Venstermarkt wordt nog niet hervat.
 3. Clubs en activiteiten starten D.V. weer op donderdag 19 november.
 4. De maaltijdbezorging aan huis, personenalarmering, terminale thuiszorg, hulp- en klussendienst, service vervangende mantelzorg, bezoekdienst, schuldhulpverlening, financiële administratie, Maatjesproject Nunspeet, etc. blijven beschikbaar, ook nu!
 5. Voor bezoek aan het dienstencentrum geldt: mondkapje verplicht!
  Kantoorbezoek kan alleen op afspraak.
 6. Burgers kunnen voor maaltijden zich aanmelden, maar zijn alleen op uitnodiging welkom. Van burgers wordt verwacht dat zij geen klachten hebben die kunnen samenhangen met Corona (o.a. verkoudheid, keelpijn, koorts/verhoging, niezen of benauwdheid).
 7. Door heel de Coronaperiode heen werden boodschappen gedaan, burgers aan elkaar gekoppeld middels een TelefoonTreintje en werden tablets uitgeleend tegen iets meer dan de internetkosten. Daar gaat Het Venster mee door!

Het Venster is bereikbaar!

 • op werkdagen onder telefoonnummer 0341 25 72 42
 • buiten kantoortijden (24 uur per dag): 06 224 19 304


Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world