Skip navigation MENU

Maaltijden

Soms lukt het niet meer om zelf een warme maaltijd te bereiden. Of het kost het je teveel energie. Natuurlijk kun je vijfmaal per week de warme maaltijd gebruiken in het dienstencentrum van Het Venster. Maar misschien laat je liever een maaltijd thuis bezorgen. Dat kan!

Koelvers maaltijden

Voor wie de maaltijd thuis wil gebruiken, biedt Het Venster de mogelijkheid van de bezorging van een koelvers maaltijd. Het Venster werkt samen met twee aanbieders van koelvers maaltijden, namelijk met Oma Jet en Tante Mina en Uitgekookt.

Oma Jet en Tante Mina

De maaltijden van Oma Jet en Tante Mina worden op maandagmorgen bezorgd. De maaltijden zijn 7 dagen in de koelkast houdbaar en worden bereid zonder kunstmatige conserveer-, kleur-, geur- of smaakstoffen. De maaltijden kunnen ook een maand in de diepvries worden bewaard. Je kunt ze opwarmen in de oven, een pan of magnetron op een moment waarop het je uitkomt.

Hieronder vind je de prijzen voor de maaltijden van Oma Jet en Tante Mina:

 • Hoofdmaaltijd
  Klein: v.a. €7,35
  Normaal: v.a. €7,65
  Groot: v.a. €7,95
 • Voor- en nagerechten variëren in prijs

De aanmelding voor de maaltijden van Oma Jet en Tante Mina verloopt via Het Venster. Je kunt ons bellen (0341-257242) of vul het contactformulier in.

Uitgekookt

De koelvers maaltijden van Uitgekookt worden op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag thuisbezorgd.

Voor de koelvers maaltijden van Uitgekookt gelden de volgende prijzen:

 • Hoofdmaaltijd
  Klein: v.a. €7,29
  Normaal: v.a. €7,49
  Groot: v.a. €8,99
 • Soep v.a. € 2,99
 • Toetje v.a. € 1,99

Copyright 2023 Het Venster Nunspeet

Privacy & cookiesNaar boven