Nieuws

Nieuwe website

Op dit moment zijn we achter de schermen druk bezig om een nieuwe website te bouwen. Dat kan de reden zijn dat sommige informatie niet volledig up to date is. Bij onduidelijkheid willen wij u vragen om contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch of via het contactformulier van de site.

Koffie-inloop ‘samen zonder werk’ maandag 9 juli

Ben je arbeidsongeschikt geraakt? En heb je behoefte om jouw ervaring(en) te delen? Heb je een vraag of wil je gewoon een bakje koffie of thee komen drinken? Welkom tijdens koffie-inloop Arbeidsbeperkt(en)!

Voor wie?
Voor iedereen uit Nunspeet of directe omgeving die (deels of volledig) werkloos of arbeidsbeperkt is geraakt.

Wanneer en waar?
De koffie-inloop is op elke tweede maandag van de maand van 10.00 – 11.30 uur waar je zonder afspraak binnen kunt lopen.

Wat mag je verwachten?
Je bent van harte welkom zonder enig voorbehoud. Een moment in de maand waarop jij ook zonder werk of met een arbeidsbeperking je welkom mag voelen. Het Venster zorgt voor koffie of thee. Er zijn deskundige medewerkers aanwezig waaraan jij als je dat wenst, je vragen kan stellen of waarmee je jouw probleem kan delen.
Afhankelijk van de behoefte van degene die naar deze koffie-inloop komen zullen er activiteiten worden gedaan of gepland.

Wil je meer weten?
Kom naar de koffie-inloop voor samen zonder werk. Heb je daar buitenom zonder werk en/of met een arbeidsbeperking behoefte aan contact? Bel naar Het Venster 0341 257 242 en vraag naar Henk-Jan Koetsier of mail naar info@hetvenster-nunspeet.nl