Nieuws

Training Niet-zichtbare beperkingen

Je ziet het niet… maar het is er wel. Een niet-zichtbare beperking!

Als vrijwilliger heeft u contact met veel verschillende mensen. De ene keer gaat dat soepeler dan de andere keer. Het kan zijn dat u te maken krijgt met mensen die verbaal goed onderlegd zijn, maar wel een beperking hebben. Denk bijvoorbeeld aan een licht verstandelijke beperking, autisme of niet aangeboren hersenletsel. Tijdens de trainingsavond op 22 maart 2018 zal een medewerker van MEE-Veluwe u alles vertellen over het herkennen van deze beperkingen. Ook zult u ervaren door enkele oefeningen hoe het is om te moeten leven met een beperking. Daarnaast leert u hoe u rekening houdt met mensen met een niet-zichtbare beperking. Er is volop ruimte om vragen uit de praktijk te bespreken. Ook mantelzorgers en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Klik hier voor de flyer.

De avond begint om 19.30 uur en vindt plaats in Dienstencentrum Het Venster, Elburgerweg 15.
Aanmelden kan tot uiterlijk 16 maart. Telefonisch via: (0341) 257242 of per e-mail: w.beelen@hetvenster-nunspeet.nl. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

 

Nieuwe website

Op dit moment zijn we achter de schermen druk bezig om een nieuwe website te bouwen. Dat kan de reden zijn dat sommige informatie niet volledig up to date is. Bij onduidelijkheid willen wij u vragen om contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch of via het contactformulier van de site.