Nieuws

Nieuwe website

Op dit moment zijn we achter de schermen druk bezig om een nieuwe website te bouwen. Dat kan de reden zijn dat sommige informatie niet volledig up to date is. Bij onduidelijkheid willen wij u vragen om contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch of via het contactformulier van de site.

‘Jij zorgt voor een ander, maar wie is er voor jou?’
Gespreksmiddag ‘Zelfzorg’ bij Steunpunt Mantelzorg

Op vrijdagmiddag 26 oktober a.s. zal Nienke Schraa-Pluim vanuit Steunpunt Mantelzorg een gespreksmiddag verzorgen voor mantelzorgers rondom het thema ‘Zelfzorg’. In een situatie waarin actief zorg gedragen wordt voor een ander, kan het een flinke uitdaging zijn om ook goed voor jezelf te zorgen. Denk aan het nemen van voldoende rust en ontspanning. Ook het kunnen en durven terugvallen op het netwerk is van belang, zodat er af en toe ruimte is voor een adempauze. Deze middag zullen we hierover het gesprek met elkaar aangaan en tips en adviezen uitwisselen. Nienke zal ervaringen vanuit haar werkpraktijk delen, maar er is ook zeker voldoende ruimte voor eigen inbreng van de deelnemers. Van harte welkom! Klik hier voor de flyer.
Datum en tijd: 26 oktober van 14:00 tot 15:30 uur
Locatie: Steunpunt Mantelzorg, Elburgerweg 15, Nunspeet
Opgave is gewenst, telefonisch (0341-257242) of per mail: mantelzorg@hetvenster-nunspeet.nl

Terugblik ‘Van betekenis’ Voeding en Kanker door Dr. Hettema

Klik hier om de powerpoint te bekijken van de lezing over voeding en kanker die dr. Hettema 8 oktober in de Veluvine hield.